Egyesületi hírek

Szélben is helyt álltak a gyerekek

Hagyomány már, hogy a Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédelmi Egyesület megszervezi a Gyermeknapi horgászversenyt, melyen a közösség igazolt tagjai és a iskolai Horgászszakkör tagjai indulhatnak. Most is, mint az elmúlt években, a Magyar Országos Horgász Szövetség pályázatott írt ki e témában, melyen egyesületünk sikeresen szerepelt. Hat darab nagyon értékes botot nyerhettek így a két kategóriában (alsó és felső tagozatos) induló „horgászpalánták”.

Pontyfogó 2023! A siker szinte garantált!

A 2023-as esztendőben is elkezdődött a versenyszezon a nyírteleki horgászok számára! Mint minden évben, úgy most is a pontyfogó versennyel kezdtünk és ha pontyfogó, akkor Őzetanya! Nagy örömömre szolgál egy ilyen gyönyörű, rendezett és rendkívül jól telepített tavon versenyt rendezni. A siker szinte garantált!

Régi idők képei és írásai

Szeretnék a több mint harminc éves egyesületünk múltjába betekinteni. Várjuk a réi időkről szóló írásokat, fotókat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailre vagy személyesen!

Előre is köszönjük!

Egy 2007-es kiadványunk:

2007 kiadvany

Újra a Kenyérgyárin! - 2022

Még a tavalKacsás-tavi versenyünkön elhatároztuk, hogy kell egy kis változás a versenynaptárunkban. Túlságosan egysíkúan alakultak a versenyek az afrikai „migráns” harcsák miatt.

Kapcsolat

nyhe logo hir

Magyarország
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
4461 Nyírtelek, Tokaji út 50.
Telefonszám: +36 42 210 188
Mobiltelefon: +36 20 4660 824
Weboldal: http://www.nyirtelekihe.hu

Cookie-k kezelése

Szép fogások versenyeinken