Egyesületi hírek

Gyermeknapi horgászverseny 2021

Gyermeknapi horgászverseny 2021

A Tiszamenti Horgászegyesület és a Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédő Egyesület június 11-én rendezte meg első közös Gyermeknapi horgászversenyét a Tiszanagyfalusi Szabadidő Park horgásztaván.

Az időjárás elég hűvös volt, erős északi széllel kellett megküzdeni a résztvevőknek. De ez csak fokozta a gyerekek elszántságát. A halak kapókedvére sem lehetett panasz, hiszen a kicsik összesen több mint 500 darab halat fogtak. Az alsós és felsős korosztály mellett három ovis is versenybe szállt és nem sokkal maradtak le nagyobb társaiktól. A szél ellenére is jól éreztük magunkat, ügyes kis horgászaink is igazán ki tettek magukért. A kifogott keszegek, kárászok és sügérek, a kifogást követően azonnal visszakerültek éltető elemükbe, a tó vízébe.

Eredmények:
(10-14 éves korcsoportban)
1. Simkó Marcell
2. Malik Debóra
3. Marcsek Emma

(6-10 éves korcsoportban)
1. Papp Szabolcs
2. Fekete Anna
3. Zsiga Liliána.

A két korcsoportban vívott versenyek 1-3 helyezettjei értékes díjakat vehettek át, a Mohosz HUNOP pályázatának köszönhetően, de a horgászegyesületek gondoskodott róla, hogy a Gyermeknapra való tekintettel, minden gyerek kapjon ajándékot. Igen jól sikerült a horgászegyesületek első közös bemutatkozása a Horgász-suli programban. Köszönet a Szabadidő Park vezetőinek, a Marcsek-, és a Molnár házaspárnak, és Szabó Istvánnak a rendezvény színvonalas lebonyolításáért!

Marcsek Balázs

Kapcsolat

nyhe logo hir

Magyarország
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
4461 Nyírtelek, Tokaji út 50.
Telefonszám: +36 42 210 188
Mobiltelefon: +36 20 4660 824
Weboldal: http://www.nyirtelekihe.hu

Cookie-k kezelése

Szép fogások versenyeinken