Régi új elnökség a horgászoknál - 2021

Régi új elnökség a horgászoknál - 2021

A Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédelmi Egyesület megtartotta éves közgyűlését a Közösségi házban. A körülményeket figyelembe véve (az akkor érvényes előírásokat betartva) szerveztük meg a találkozást, melyre sajnos a tagságnak csak egy „szűk” létszáma jött csak el.

Az éves beszámolók után (mellékletben olvasható) a hozzászólók közül Dénes György kérte, hogy az elkövetkező időkben a helyezettek kapjanak érmet is. A titkár ígéretet tett, hogy a kérést továbbítják a megválasztásra kerülő vezetőség felé. Kandala Mihályné felszólalásában kérdést intézet a vezetőkhöz: Miért nincs az egyesületnek versenycsapata? A titkár megjegyezte, mi szívesen indítanánk versenycsapatot, de nincs hozzá vállalkozó horgász. Egyedül az éves Tisztségviselő versenyen indít egyesületünk csapatot, ahol mindig az dobogón végzünk. Egyénileg, ha indul valaki, azt támogatja az egyesület. Volt, aki arról érdeklődött, lehet-e tudni valamit a leendő horgászvízről? Szalanics Csaba válaszában utalt rá, hogy a közeli 9. sz. Főfolyás jöhet majd számításba.

A beszámolók és a 2022. évi tervek elfogadása után az új vezetőség megválasztása következett, mely tisztség öt évre szól.

EGYESÜLETI TISZTSÉGVISELŐK
Elnök: Dankó Mihály. Titkár: Szalanics Csaba. Gazdasági vezető: Kovács Gábor. Elnökségi tagok: Komári Géza és Tóth Imre.

A FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG
Elnök: Kandala Mihály. Bizottsági tagok: Krajnyák Sándor és Szlovenszki János.

FEGYELMI BIZOTTSÁG
Elnök: Szabó István. Bizottsági tagok: Biri László és Maczali Pál.

Befejésként a jelenlévők között ajándékutalványokat sorsoltak ki. Nyertes személyek: Maczali Pál, Csizmarik Tamás és Kandala Mihályné. Az utalványokat a LAGUNA Horgászboltban lehet beváltani.

Dankó Mihály

Kapcsolat

nyhe logo hir

Magyarország
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
4461 Nyírtelek, Tokaji út 50.
Telefonszám: +36 42 210 188
Mobiltelefon: +36 20 4660 824
Weboldal: http://www.nyirtelekihe.hu

Cookie-k kezelése

Szép fogások versenyeinken